• Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Verzendingen direct uit eigen voorraad
Home » Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

MotorCarstyling, opgericht in 2017 is ontstaan uit passie voor auto's en motoren. Het begon met verkopen van sleutelhangers van auto's en motoren en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een webshop met vele diverse auto en motor producten. We verkopen van kleine accessoires, lifestyle, gereedschap tot exterieur delen zoals spoorverbreders en bodykits.  

 

In 2019 zijn we begonnen met het verkopen van Auto- en Motor Detailing/schoonmaakproducten. In 2020 is hier een dochteronderneming uit voortgekomen: MotorCarDetailing, het semi-professioneel laten detailen van je auto of motor zowel interieur als exterieur. Zie onze website MotorCarDetailing.nl

 

Ons doel als MotorCarStyling is dat we het beste van twee werelden (auto en motor) combineren op één plek. MotorCarStyling bestaat uit een enthousiast team met passie voor auto's en motoren. De klant staat bij ons centraal, en we geven graag persoonlijk advies. Maar ook vinden wij de mening van de klant erg belangrijk en staan wij open voor suggesties, zodat wij ons kunnen verbeteren. 

 

We hopen in de toekomst nog verder te kunnen uitbreiden met producten en een fysieke winkel om onze klanten in te kunnen verwelkomen.

 

Wij zijn trots dat wij Re-seller zijn en partnerschap hebben met verschillende grotere merken zoals: 

- The Rag Company

- Tepper Efka (Autostyle)

- Granit Parts