Home » Motor Accesoires

Motor Accesoires

Deze kneesliders zijn evengoed geschikt voor trackdays als voor de meer actieve straatrijder. Door de kleuren val je extra op en geeft het een extra aanvulling op je motorpak. Er zijn verschillende modellen kneesliders beschikbaar. Wordt per paar verkocht.

Tankpads bieden bescherming voor de tank van je motor tegen krassen. Tevens geeft het extra uitstraling aan de motor. Flexibel rubber, makkelijk aan te brengen. Te verkrijgen in verschillende designs. 

Een grote ketting borstel, voor makkelijk en snel schoonmaken van de motor ketting. De U vorm voor de schakels en de stekels voor de moeilijk te bereiken plaatsen bijvoorbeeld de tandwielen. Door het grote handvat makkelijk in gebruik. 

Bagagenetten zijn makkelijk te gebruiken door middel van 6 haken en bungee-elastiek. Geschikt voor diverse  soorten bagage. Makkelijk mee te nemen door het kleine formaat. Bij sommige motoren is deze ook over de tank te spannen. 

Gas/Pols steun ontlast de hand en pols tijdens lange ritten. De pols rust op de steun waardoor er minder snel tintelingen in de vingers komen. Zeer geschikt voor op de snelweg. De Gas/Pols steunen kunnen om de gashendel worden heen geschoven.

Geen harde of rechte ondergrond om de standaard uit te klappen? De kickstandplaat zorgt voor een stabiele ondergrond. De kickstandplaat is aan de onderkant ruw zodat deze niet kan verschuiven. Klein en licht, dus makkelijk mee te nemen. In verschillende kleuren.

Ventieldopjes beschermen het ventiel tegen vuil en stof. Wanneer er vuil tussen het ventiel komt zou de band langzaam leeg kunnen lopen. Een goed afsluitend ventiel zorgt voor extra veiligheid. Verkrikgbaar in verschillende kleuren.  Deze worden per 4 stuks verkocht, voor de Motorrijder dus 1 setje reserve of om weg te geven. 

Een remreservoir sok beschermt de remvloeistof in het potje tegen zonlicht, en eventuele druppels remvloeistof die uit het potje zouden kunnen komen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Let op, de kleuren zullen door de zon en de regen verweren waardoor de remreservoir sok na verloop van tijd doffer wordt.

De LED werklamp is magnetisch en oplaadbaar. De LED werklamp heeft een felle lichtopbrengst. Makkelijk formaat en is multifunctioneel.

Lichtgewicht handschoen met LED verlichting op duim en wijsvinger. Handig voor verlichten van moeilijk bereikbare plaatsen. Geen handen vrij nodig om een zaklamp vast te houden. leverbaar voor zowel links- als rechtshandig. Met handige aan- en uit knop.