• Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Verzendingen direct uit eigen voorraad
Home » Cleaning/Detailing » Waxen en Sealants

Waxen + Sealants + Coatings

Wax

Een auto wax bied een optimale lak bescherming en geeft een intense diepe glans. De auto is tot wel maanden beschermd tegen alle invloeden. Er zijn verschillende soorten auto waxen zoals spray, vloeibare of paste waxen. Daarnaast is er nog de keuze tussen Carnauba- of synthetische auto wax. 

Carnauba wax

Wil je graag de auto een prachtig diepe, warme glans geven dan is de natuurlijke carnauba wax de beste keus. Carnauba wax geeft de auto een geweldige 'wetlook' en na een regenbui prachtige beadings. 

Synthetische auto wax

Een synthetische auto wax bestaat uit polymeren. Het voordeel hiervan is dat deze gemakkelijk te verwerken zijn op de autolak en gaat langer mee. 

Sealants

Sealants geven uw lak een ultieme bescherming tegen invloeden van buitenaf en UV bescherming. Een sealant is gebaseerd op chemische formules waarbij een wax bestaat uit voornamelijk natuurlijke producten. Waar een sealant langer mee gaat biedt wax een betere glans. Sealant wordt in de logische lengterichting aangebracht en daarna uitgewreven met een microvezeldoek.

Waxen

Sealants

Keramische Sealants