• Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Verzendingen direct uit eigen voorraad
Home » Auto Accessoires » Password: JDM Accessoires

Password:JDM Accessoires

Radiatorbeugels geven een extra luxe uitstraling onder de motorkap. Ze zijn gemaakt van geannodiseerd aluminium. De beugels worden geleverd met montagemateriaal. Gelieve zelf te kijken bij uw auto of deze overeen komt. Wordt geleverd met boutmaat M6.

Radiatorbeugels hoog geven een extra luxe uitstraling onder de motorkap. Ze zijn gemaakt van geannodiseerd aluminium. De beugels worden geleverd met montagemateriaal. Gelieve zelf te kijken bij uw auto of deze overeen komt. Wordt geleverd met boutmaat M6.

De fender washers vervangen de paneelbouten onder de motorkap. Door de kleurrijke washers en het logo van PasswordJDM vallen deze extra op. De washers worden per 10 stuks geleverd met inbusbout en washers. Maat bout M6. Is het meest geschikt voor Honda's.  Set van 10

Accu beugel is geschikt voor een smal type accu. De klemmen zijn leverbaar in opvallende felle kleuren, met de opdruk van Password:JDM. Bevestigingsbouten in de maat M6 worden mee geleverd. Gelieve zelf te kijken of de maten met uw auto overeen komt, afmetingen staan bij de productfoto's.