Home » Auto Accessoires

Auto Accessoires

Verfraai je auto ook onder de motorkap met PasswordJDM accessoires. Door de opvallende kleuren geef je een unieke en luxe uitstraling aan jou motorblok. De onderdelen zijn voorzien van het PasswordJDM logo en geven samen een mooi geheel. De meeste accessoires zijn universeel. 

Een magnetische olie aftapschroef/carterplug vangt eventuele kleine magnetische deeltjes in de carterbak die schade aan het motorblok kunnen toebrengen. De plug is her te gebruiken.

Schakelpoken met en zonder schakelopdruk. Gemaakt van aluminium. Slijtvast en makkelijk in de hand.  Bij alle schakelpoken worden adapters geleverd zodat ze op vrijwel elke auto passen. Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

Sleep-lussen van OMP. Het meest geschikt voor slepen aan de voorzijde. De sleep lussen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Worden geleverd met bevestigings-materiaal.  

Ventieldopjes beschermen het ventiel en de binnenkant van de band tegen vuil en stof. Wanneer er vuil tussen het ventiel komt zou de band langzaam leeg kunnen lopen. Een goed afsluitend ventiel zorgt voor extra veiligheid. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met logo's van verschillende Japanse auto en motormerken.

Op de antislip matjes blijven bijvoorbeeld sleutels of je telefoon op het dashboard liggen tijdens het rijden.

De matjes zijn te wassen met zeep waardoor ze de anti-slip kracht behouden. De anti-slip matjes zijn verkrijgbaar met prints van verschillende Japanse auto merken.

De LED werklamp is magnetisch en oplaadbaar. De LED werklamp heeft een felle lichtopbrengst. Makkelijk formaat en is multifunctioneel.

Lichtgewicht handschoen met LED verlichting op duim en wijsvinger. Handig voor verlichten van moeilijk bereikbare plaatsen. Geen handen vrij nodig om een zaklamp vast te houden. leverbaar voor zowel links- als rechtshandig. Met handige aan- en uit knop. 

Met deze handige tools is het eenvoudig om het interieur van je auto los te maken. De tools kunnen ook gebruikt worden voor onder andere, deurpanelen, autoradio, sierstrips en emblemen te verwijderen. Set van 4 stevige tools.